fbpx

Egyedi fejlesztés.

Egyedi fejlesztés.

Munkamódszerünk.

Munkamódszerünk.

01.

Az egyedi fejlesztés szolgáltatásunk keretében nem csupán weboldalakat készítünk, hanem valóban a modern kor igényeire és az üzleti világ egyedi elképzeléseire formált, testre szabott megoldásokat nyújtunk. Csapattagjaink olyan weboldalakat, bővítményeket és applikációkat fejlesztenek, amelyek tökéletesen illeszkednek a vállalkozásod profiljához és célcsoportjához. Az agilis fejlesztési módszertanunknak köszönhetően képesek vagyunk gyorsan alkalmazkodni az esetleges változásokhoz, biztosítva, hogy a projekt mindig a legfrissebb és legrelevánsabb igények szerint haladjon előre.

Az egyedi fejlesztéseknek az előnyei

Hacker using computer, smartphone and coding to steal password and private data. Screen with code

Ha egy megbízható, gyorsan betöltődő, felhasználóbarát és minden eszközön tökéletesen megjelenő weboldalt vagy webáruházat szeretnél, akkor nálunk a legjobb helyen jársz. A mi csapatunk a garancia arra, hogy online jelenléted az elképzeléseidnek megfelelően, magas szakmai színvonalon valósuljon meg.

02.

Szolgáltatásaink.

Szolgáltatásaink.

Fejlesztéshez használatos nyelveink: PHP, JavaScript, HTML5, CSS3, Python, TypeScript.

Keretrendszereink: Laravel, Vue.js, Angular, React Native, Flutter.

WordPress egyedi plugin fejlesztés: Több, mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhetően rengeteg olyan WordPress-es oldallal találkoztunk, ahol egy egyedileg fejlesztett pluginnal meg lehetetett oldani az ügyfél problémáját.

Coding

Van egy jó ötleted?

Van egy jó ötleted?

Már van elképzelésed a weboldaladról, de nem tudod, hogyan hozd létre? Fordulj hozzánk bizalommal! Együtt átbeszéljük az igényeidet, és profi csapatunk minden tudását latba vetve készít egy tökéletes weblapot számodra. Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk, és együtt építsük meg álmaid weboldalát!

Piszkosul hasznos cikkek.

Piszkosul hasznos cikkek.

Szemezges a tartalmainkból

WordPress + Facebook pixel

WordPress + Facebook pixel

Nyomon követés, a hatékonyabb hirdetések érdekében A Facebook Pixel lesz segítségedre abban, hogy nyomon tudd követni a kampányaidat, illetve azt,…

Weboldal készítés: Mi az a Google Tag Manager?

Weboldal készítés: Mi az a Google Tag Manager?

Nagyon fontos mérni a hirdetéseink, weboldalaink és összességében az online térben való teljesítésünket. Ezt a célt szolgálja az egyik Google-eszköz,…

Webhelyek működése (videó 2. rész)

Webhelyek működése (videó 2. rész)

Ebben a rövid videóban a webhelyek működéséről lesz szó. A videó nyelvezete angol, de feliratozva van magyarul.