fbpx

A jövő megoldása Nálunk születik.

A jövő megoldása Nálunk születik.

system-recognition-UV9KU6V.png

#MI

#MI

01.

Az egyedi fejlesztés nehéz. Sokkal könnyebbé, gyorsabbá, kiszámíthatóbbá, kevésbé stresszessé tesszük számodra. Célorientált szemléletünkkel és hatékony csapatunkkal a legjobb eredményt hozzuk el neked!

Team as a Service logikával dolgozunk, ami azt jelenti, hogy összeszokott embereket adunk egy teljes projekt csapataként, ezáltal garantálva az elvégzett munka minőségét.

 

A fejlesztési szakaszban jellemzően 1 hetes sprintekben dolgozunk. A feladatokat az elemzési szakaszban meghatározott logikai és fontossági sorrendben végezzük el, az elkészült feladatokról heti riportot küldünk.

Az olyan projekteket, amelyek még nincsenek teljes mértékben specifikálva, megtervezve és kialakítva, egy tervezési szakasszal szoktuk kezdeni. Számunkra a legfontosabb, hogy az ügyfél azt kapja, amelyet megígértünk, ezért workshop-os formában, szorosan együtt dolgozunk a megbízóval. A design thinking és a service design módszertanok alapján egy adott terméket pontosan meg tudunk tervezni, ezáltal kiküszöbölhetjük a funkciók és a design elcsúszását. Fontos megjegyeznünk, hogy egy lefejlesztett kódot a legköltségesebb átalakítani, ezért a pontos igényfelmérés a kulcsa mindennek.

Egy kreatív fejlesztő cég vagyunk, amely 2007-ben indult és 2010-ben alakult át korlátolt felelősségű társasággá. Olyan egyedi szoftvereket fejlesztünk, amelyek a legújabb technológiák segítségével kompromisszum nélkül ki tudják elégíteni az innovatív vállalkozások igényeit. Új szoftverek fejlesztésével és meglévő rendszerek korszerűsítésével egyaránt foglalkozunk.

A komplex fejlesztéseink mellett weboldal és webshop készítésével, UX és UI tervezéssel, valamint marketing kampányokkal is foglalkozunk. Szakembereink kiváló kompetenciákkal rendelkeznek design, design thinking, programozás, marketing és közösségi média területein.

A Csapat.

A Csapat.

02.

Pannako rólunk képek: Norbi

Norbert Farkas

CEO & Co-Owner

Pannako rólunk képek: Tomi

Tamás Molnár

Business Analyst & Co-Owner

Pannako rólunk képek: Gábor

Gábor Kónya

Design Manager

Pannako rólunk képek: Ádi

Ádám Kurucz

Chief Technology Officer

Pannako rólunk kép: Gergő

Gergő Pongrácz

Support

Pannako rólunk képek: Fruzsi

Fruzsina Mihalovics

Developer Expert

Pannako rólunk kép: Gergő

Gergő Pongrácz

Support

Pannako rólunk kép: Gergő

Gergő Pongrácz

Support

Kapcsolat.

Kapcsolat.

03.

Lépj kapcsolatba velünk bátran! Akár kérdésed van, akár egy új projekt ötletével fordulnál hozzánk, örömmel állunk rendelkezésedre. Hiszünk a nyílt és hatékony kommunikációban, ezért minden üzenetet gyorsan és személyre szabottan válaszolunk meg. Alakítsuk együtt a jövőt és teremtsük meg azokat az értékeket, melyek hosszú távú sikerhez vezetnek!

hello@pannako.hu

Dolgozzunk együtt!

Kérdésed van? Írd meg bátran!