fbpx

Arculattervezés.

Arculattervezés.

Stratégia.

Stratégia.

01.

Itt az ideje a cégedet/vállalkozásodat vizuálisan is felturbózni

Az arculat és a logó azok az elemek, amelyek megkülönböztetik a vállalkozásodat a többi cégtől, és segítenek emlékezetessé tenni azt az emberek számára. Az arculattervezés a vállalkozásod stílusát és személyiségét tükrözi, és hozzájárul a márkaismertség növeléséhez.

A Pannakonál hisszük, hogy az arculat nem csak szépnek kell lennie, hanem hatékonynak is. Ezért minden arculattervezési projektünket az üzleti célok és az ügyfél igényei alapján alakítjuk ki. Egyedi tervezést kínálunk minden projekt esetén, amelynek célja, hogy az arculat a lehető legjobban képviselje a cégedet.

Hands of young creative designer with stylus over tablet drawing sketch of logo

Csapatunk kiváló arculattervezői tapasztalattal rendelkezik a vállalkozások arculattervezésében, és szívesen segítünk az arculati elemek megtervezésében, beleértve a logót, a betűtípusokat, a színeket és a grafikákat. Az általunk létrehozott arculat egyedi és emlékezetes lesz, amely segít a vállalkozásodnak kitűnni a tömegből.

Néhány Referenciánk.

Néhány Referenciánk.

02.

Nézz körül a korábbi munkáink között. 

Építenéd a branded?

Építenéd a branded?

Ha szükséged van egy hatékony és egyedi arculatra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk a projekt megtervezésében és megvalósításában. Az arculattervezési szolgáltatásunkkal a vállalkozásod biztosan megkapja azokat az arculati elemeket, amelyek segítenek abban, hogy elérje az üzleti céljait, és kitűnjön a tömegből.

03.

Miért fontos az arculat?

Miért fontos az arculat?

"Az elmúlt évtizedben hatalmas változás történt a design és a vállalkozások kapcsolatában. Egy új termék vagy szolgáltatás bevezetése ma már nehezen képzelhető el pontosan megtervezett vizuális megjelenés nélkül. Ez részben annak is köszönhető, hogy számos sikeres vállalkozást ismerünk, amelyeknél a branding és vizális megjelenés a siker egyik alapkövének számít. A növkekvő igények kiszolgálására létrejött egy iparág, így manapság számos lehetőség közül választhatunk, amikor vállalkozásunk vizuális megejelnését szeretnénk kitalálni és megtervezni. Az arculattervezés a brandingnek csak nagyon kis szelete, amely a vizuális megjelenésére koncentrál. A brand összességében az az érzés, amit a vásárló vagy ügyfél minden alkalommal érez, amikor kapcsolatba kerül a vállalkozással vagy termékkel."

Serfőző Péter