fbpx

Kapcsolat.

Kapcsolat.

GYIK.

GYIK.

01.

Mielőtt felvennéd velünk a kapcsolatot, olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket, hátha megkapod a választ a kérdésedre.

Népszerűsítjük a márkádat. Elkészítjük a weboldaladat. Megtervezzük az arculatodat és tartalmatgyártunk, hogy hatékonyabban elérhesd a célcsoportodat.

Egy jól elkészített weboldal megjelenik a keresőben az embereknek, egy jól elkészített hirdetés felkelti az ügyfeleid figyelmét, egy jól lefejlesztett rendszer kiszolgálja a vállalkozásodat és az ügyfeleidet. Mi képesek vagyunk arra, hogy ezeket teljesítsük. Miért térülne meg a befektetésed? A kérdés inkább az, hogy miért NE térülne meg a befektetésed.

Egy átlagos weboldal elkészítésének munkadíja 350 és 800 ezer forint közé esik. Egy Webshop készítés munkadíja jóval nagyobb tétel. Jó minőségben minimum 800 ezer forintnál kezdődik a fejlesztés.
Komplexebb, nagyobb webáruházak esetében ez az összeg milliós nagyságrendű. 

Mennyire szeretne hangosan kiáltani? Az optimális kampány költés minden cégre és piacra más. Fontos a vállalkozásodnak növekedési startégiáját és termékeinek/szolgáltatásainak megtérülési rátáját megismerni a büdzsé meghatározásához.
Vannak ügyfeleink, akik havi 250.000 Ft-ot költenek, de vannak olyanok is, akik havi 3.000.000 Ft-ot szánnak az online kampányaikra. 

Weboldalak: 3-6 hét alatt.
Webshopok: 6-12 hét alatt.
Komplex webáruházak 10 hét+

Hello!

Hello!

02.

Beszéljünk!

Lépj kapcsolatba velünk bátran! Akár kérdésed van, akár egy új projekt ötletével fordulnál hozzánk, örömmel állunk rendelkezésedre. Hiszünk a nyílt és hatékony kommunikációban, ezért minden üzenetet gyorsan és személyre szabottan válaszolunk meg. Alakítsuk együtt a jövőt és teremtsük meg azokat az értékeket, melyek hosszú távú sikerhez vezetnek!

hello@pannako.hu

Kérj árajánlatot!