Használjuk ki a Google-t

No Comments

Lassan két éve használunk egy Google szolgáltatást, amelyet nagyon kevés cég ismer. Valószínű azért, mert a Google nem reklámozza agyon, sőt a fizetős szolgáltatást kínálja inkább. Mi is ez a szolgáltatás? Nem más mint egy full extrás levelező rendszer. Van pár olyan hasznos funkciója, amelyet a legtöbb e-mail szolgáltató nem nyújt vagy csak ha fizetünk érte.

Hasznos funkciók:

  • IMAP elérés (amikor a levelek nem töltődnek le a gépre, hanem a szerver tartalmát látjuk)
  • 7GB tárhely (2 évente törlöm a leveleimet, így sosem veszik el információ)
  • Mobil Exchange funkció (ennek segítségével a levelek mellett a naptári adatokat és a címjegyzéket is szinkronizálhatom az okos telefonomra)
  • 100 felhasználó létrehozása (100 db e-mail címet hozhatunk létre ingyenesen)

Véleményem szerint nagyon hasznos funkciókkal rendelkezik és mindamellett ingyenesen igénybe vehető. Javaslom kis cégek számára, akiknek kicsit is adnak a fejlett informatikai háttérre.
A szolgáltatás kezdőoldala itt érhető el: https://www.google.com/a/cpanel/domain/new

Amennyiben kérdés van a használatával kapcsolatban,akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Molnár Tamás

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts
 

Leave a Comment