Online kampányok

- Hogyan lehetünk a legjobbak között?
- Legyünk elsők a keresőkben!

Sokan újonnan elkészült weboldaluktól várják a sikereket, de ehhez tudni kell megfelelően kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Ebben segít a keresőmarketing (SEM - Search Engine Marketing), pontosabban a keresőoptimalizálás (SEO) és a kattintás alapú hirdetések (PPC) melyeknek segítségével az Ön weboldala megtalálhatóvá és látogatottá válik az interneten.

Mi a keresőmarketing?

A keresőmarketing, angolul Search Engine Marketing vagy SEM egy fajtája az online marketingnek. Egy definíció szerint keresőmarketing minden olyan tervezett tevékenység, ahol különböző keresőket eszközként felhasználva látogatókat toborzunk a honlapunkra. Napjainkban a legdinamikusabban fejlődő hirdetési forma. A keresőmarketinget két további részre bonthatjuk az egyik a keresőoptimalizálás, a másik pedig a fizetett keresőhirdetések.

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálásnak (SEO - search engine optimization) nevezzük azt a szerteágazó feladatkört, amely révén az Önök honlapjára egyre növekvő mennyiségben új látogatókat szerez a természetes keresőtalálatokban való jó helyezéseiken keresztül.

Részletek


Fizetett keresőhirdetések - AdWords, Etarget, Facebook

A keresőmarketing másik része a fizetett kattintás alapú hirdetések, melyek közül talán a legismertebb a Google AdWords program. Ahol főként kattintások után fizetünk a Google-nak a honlapunkra érkező látogatókért vagy a hirdetéseink megjelenítésért.

Részletek

Jelenleg Magyarországon 3,5 millióan interneteznek rendszeresen, de a web szerepe tovább nő és minden korábbi médiumnál – beleértve a tévét is – fontosabb lesz, és a jelenleginél is többen interneteznek majd. Közösség alapú kölcsönhatások jönnek létre a fogyasztók és márkák között.


Látogatottság növekedése

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Az internet megteremti az interaktivitás lehetőségét, segítségével pontos célzásokat adhatunk le a fogyasztók pénztárca-működtető izmaira és a leginkább fogékony pillanatában érhetjük el őket.
  • Tudja-e Ön mit jelent a kulcsszó alapú keresés, és mit jelent a fontos kulcsszavakra jó helyezést elérni?
  • Volt már klikkelés alapú hirdetése?
  • Tudja-e mivel növelheti weblapjának a látogatottságát?
  • Tudja-e, hogy honlapja segítségével rengeteg információt tudhat meg látogatóiról?
  • Tudja-e hogy a weben minden reklám hatása pontosan mérhető?
  • Tudja-e hogy a keresőmarketing segítségével piackutatást is végezhet?
A cégeknek az internet jelenleg elérhető és egyben innovatív platform a termékük vagy márkájuk pozíciójának kialakítására, erősítésére és legfőképpen értékesítésére. Használja ki Ön is a lehetőségeket! Keressen fel bennünket és kérje tanácsainkat egy esetleges kampány elkészítéséhez!

keresőmarketing

ONLINE KAMPÁNYOK


Szeretné termékét vagy szolgáltatását az interneten keresztül hatékonyan értékesíteni? Szeretne elsők közé kerülni a Googleban, vagy egyedi és kreatív marketing megoldásra lenne szüksége? Pannako segít Önnek, hogy megtalálja a helyes marketingstartégiát, elkészíti és megtervezi az ehhez szükséges kommunikációs eszközöket. Keresőoptimalizálás, kattintás alapú hirdetések (AdWords, Etraget, Facebook), egyedi vírus és buzz marketing kampányok tervezése és létrehozása.