Ne csak imádkozz, okosítsd fel vállalkozásod!

2012 február 28., kedd 08:18
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Győrben az Internet Marketing Akadémia. Az eddigi sikerre való tekintettel, idén is elismert szakmai előadók boncolgatnak majd érdekes témákat az Internet világából. A március nyolcadikai előadások célja, hogy a vállalkozás átfogó képet kapjanak az internetes-marketing eszközökről, és azok hatékony felhasználási lehetőségeikről.

A győri Kereskedelmi és Iparkamarában a régió vállalkozásai elő regisztráció után, ingyenesen vehetnek részt a programokon.

2012-ben főként, napjaink legizgalmasabb internetes technológiáiról és azok marketinges felhasználásairól lesznek előadások. Többek között szó lesz az internetet érintő jogi kérdésekről, weboldalak felépítéseiről, értékesítés barát webáruházakról, Facebook céges használatáról, kreatív és banner kampányokról, keresőoptimalizálásról, kattintás alapú hirdetésekről, mobil alkalmazásokról és üzleti felhasználásairól és még sok érdekes témáról.

További részletek: www.imagyor.hu

webáruház készítés

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS


Egy webshop olyan, mint egy 24 órán át nyitvatartó bolt. Csak a webáruház színvonalát és sikerességét nem az eladó, a berendezés, vagy az elhelyezkedés határozza meg, hanem a webshop készítői, illetve üzemeltetői.

webáruház készítés összetett folyamat és ami a legfontosabb: egy internetes bolt nem csak egyszerű weboldal - mégha a vevők ennyit is látnak belőle - hanem egy összetett rendszer, melyben a sikerhez az összes elem optimális működése szükségeltetik.