Ne csak imádkozz, okosítsd fel vállalkozásod!

2012 február 28., kedd 08:18
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Győrben az Internet Marketing Akadémia. Az eddigi sikerre való tekintettel, idén is elismert szakmai előadók boncolgatnak majd érdekes témákat az Internet világából. A március nyolcadikai előadások célja, hogy a vállalkozás átfogó képet kapjanak az internetes-marketing eszközökről, és azok hatékony felhasználási lehetőségeikről.

A győri Kereskedelmi és Iparkamarában a régió vállalkozásai elő regisztráció után, ingyenesen vehetnek részt a programokon.

2012-ben főként, napjaink legizgalmasabb internetes technológiáiról és azok marketinges felhasználásairól lesznek előadások. Többek között szó lesz az internetet érintő jogi kérdésekről, weboldalak felépítéseiről, értékesítés barát webáruházakról, Facebook céges használatáról, kreatív és banner kampányokról, keresőoptimalizálásról, kattintás alapú hirdetésekről, mobil alkalmazásokról és üzleti felhasználásairól és még sok érdekes témáról.

További részletek: www.imagyor.hu

keresőmarketing

ONLINE KAMPÁNYOK


Szeretné termékét vagy szolgáltatását az interneten keresztül hatékonyan értékesíteni? Szeretne elsők közé kerülni a Googleban, vagy egyedi és kreatív marketing megoldásra lenne szüksége? Pannako segít Önnek, hogy megtalálja a helyes marketingstartégiát, elkészíti és megtervezi az ehhez szükséges kommunikációs eszközöket. Keresőoptimalizálás, kattintás alapú hirdetések (AdWords, Etraget, Facebook), egyedi vírus és buzz marketing kampányok tervezése és létrehozása.