Lájkolj meg bébi!
Facebook, like, megosztás, linkelés, közösség építés, kacsaszáj, a legismertebb szavak amiket a Facebooknak köszönhetünk. A cégek figyelme is egyre erősebben koncentrál az itt létrehozható marketingmegoldások felé. Mielőtt azonban agyon lájkolnánk magunkat, álljunk meg egy szóra, ahogy Grécsy tanár úr-tól már megtanultuk. Gondolkozzanak el a következő kérdésen!

Miért lájkolnak minket????????


Ne csak imádkozz, okosítsd fel vállalkozásod!
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Győrben az Internet Marketing Akadémia. Az eddigi sikerre való tekintettel, idén is elismert szakmai előadók boncolgatnak majd érdekes témákat az Internet világából. A március nyolcadikai előadások célja, hogy a vállalkozás átfogó képet kapjanak az internetes-marketing eszközökről, és azok hatékony felhasználási lehetőségeikről.

A győri Kereskedelmi és Iparkamarában a régió vállalkozásai elő regisztráció után, ingyenesen vehetnek részt a programokon.

Pannako webáruház részletes leírás

Pannako webáruház részletes leírás

Frissítettük a szolgáltatásaink funkcióit amibe beletartozott egy részletes webáruház dokumentum el készítése is. Az "alap" és a "haladó" webáruház csomagjaink mellett így elkészült egy részletekbe menő bő funkciólista is. Az egyedig igényekkel rendelkezőknek ügyfeleinknek és azoknak ajánljuk akik ötleteket szeretnének gyűjteni webáruházuk elkészíttetéséhez. A dokumentum itt tölthető le! Bővebb információkat a webáruház készítésről és a webshop készítésről a "webáruház készítés" menüpont alatt találnak.

Lemaradásban a magyar cégek!
Hihetetlen, de a cégek egyharmadának nincsen saját honlapja, tehát nem rendelkezik egyedi domain-nel és nincs szolgáltatást vagy terméket értékesítő online felülete. A BellResearch friss kutatása megdöbbentő eredménye mégsem volt számunkra annyira meglepő.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
webáruház készítés

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS


Egy webshop olyan, mint egy 24 órán át nyitvatartó bolt. Csak a webáruház színvonalát és sikerességét nem az eladó, a berendezés, vagy az elhelyezkedés határozza meg, hanem a webshop készítői, illetve üzemeltetői.

webáruház készítés összetett folyamat és ami a legfontosabb: egy internetes bolt nem csak egyszerű weboldal - mégha a vevők ennyit is látnak belőle - hanem egy összetett rendszer, melyben a sikerhez az összes elem optimális működése szükségeltetik.