Lájkolj meg bébi!
Facebook, like, megosztás, linkelés, közösség építés, kacsaszáj, a legismertebb szavak amiket a Facebooknak köszönhetünk. A cégek figyelme is egyre erősebben koncentrál az itt létrehozható marketingmegoldások felé. Mielőtt azonban agyon lájkolnánk magunkat, álljunk meg egy szóra, ahogy Grécsy tanár úr-tól már megtanultuk. Gondolkozzanak el a következő kérdésen!

Miért lájkolnak minket????????


Ne csak imádkozz, okosítsd fel vállalkozásod!
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Győrben az Internet Marketing Akadémia. Az eddigi sikerre való tekintettel, idén is elismert szakmai előadók boncolgatnak majd érdekes témákat az Internet világából. A március nyolcadikai előadások célja, hogy a vállalkozás átfogó képet kapjanak az internetes-marketing eszközökről, és azok hatékony felhasználási lehetőségeikről.

A győri Kereskedelmi és Iparkamarában a régió vállalkozásai elő regisztráció után, ingyenesen vehetnek részt a programokon.

Pannako webáruház részletes leírás

Pannako webáruház részletes leírás

Frissítettük a szolgáltatásaink funkcióit amibe beletartozott egy részletes webáruház dokumentum el készítése is. Az "alap" és a "haladó" webáruház csomagjaink mellett így elkészült egy részletekbe menő bő funkciólista is. Az egyedig igényekkel rendelkezőknek ügyfeleinknek és azoknak ajánljuk akik ötleteket szeretnének gyűjteni webáruházuk elkészíttetéséhez. A dokumentum itt tölthető le! Bővebb információkat a webáruház készítésről és a webshop készítésről a "webáruház készítés" menüpont alatt találnak.

Lemaradásban a magyar cégek!
Hihetetlen, de a cégek egyharmadának nincsen saját honlapja, tehát nem rendelkezik egyedi domain-nel és nincs szolgáltatást vagy terméket értékesítő online felülete. A BellResearch friss kutatása megdöbbentő eredménye mégsem volt számunkra annyira meglepő.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
honlapkészítés

HONLAPKÉSZÍTÉS


Ahhoz, hogy egy honlap elérje célját, a korszerű technológiák frappáns alkalmazása mellett hangsúlyt kell fektetni a minőségi látvány-kivitelezésre, és a funkciók pontos meghatározására.

Honlapkészítés szolgáltatásunkat úgy állítottuk össze, hogy minden tekintetben az Ön igényeihez igazodjanak, és szem előtt tartottuk az ár-érték arány megtartását is.