Orchidea Hotel Lipót

 
 

Feladat

A nívós Orchidea Hotel Lipót erős brandnek számított hazánkban, számos offline kampánnyal a hátuk mögött stabil és erős piaci szereplővé váltak. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy bennünket választottak az online kommunikációjuk erősítésére. Az együttműködést egy keres?marketing kampánnyal kezdtük, ahol bebizonyítottuk számukra, hogy nagy potenciálok vannak az internetes reklámozásban. A kampány során sok információt gyűjtöttünk, és ebben az esetben a régi weblap volt a gyenge láncszem, amit teljesen megújítottunk és vendégcsalogatóvá tettünk. Az új megjelenésnek és a honlapon történő kommunikáció javításával - amiben tanácsadóként vettünk részt - a kampányok is egyre eredményesebbé váltak. Több éves együttműködésünk az Orchidea Hotellel egy újabb honlapot eredményezett számukra. 1,5 éve készítettük el számukra az előző változatot, és a folyamatos kemény harc a vendégekért megkövetelte egy újabb korszerűbb honlap megvalósítását. A cél itt is egyértelmű volt számunkra, növelni az értékesítést a weblapon keresztül, tehát minél több vendég foglaljon vagy kérjen ajánlatot adott látogatói forgalomból.

Megoldás

Egyedi design, csomagok és ajánlatok bemutatására komponens készítése. Foglaló és ajánlatkérő űrlapok továbbfejlesztése.

Eredmény

Az korábbi honlap ajánlatkérési és foglalási konverziós aránya 0,34%-volt, amelyet egy kampánnyal is teszteltünk. Az új honlappal 6,4%-os konverziós arányt értünk el júliusban. Tehát 18 szoros növekedést realizált a honlap ugyan annyi látogató mellett. Azonban a honlap keresőbarát kialakítása révén a Google-ből érkező látogatók számát is növelte.

6,4% konverzió

+180% növekedés

Az Ügyfél

Az Orchidea Hotel**** Lipót kellemes, nyugodt környezetben fekszik, távol a városok zajától alig egy km távolságra a Duna és tájvédelmi körzetétől. Szállodánk fő vonzereje a termálvizes élményfürdő és a hozzá tartozó wellness részleg, mindemellett I. osztályú étteremmel, kávézóval, patinás borospincével, konferencia és csapatépítő tréning lehetőségekkel, választékos spa kezelésekkel és aktív pihenési programokkal várjuk vendégeinket 31 db szobánkban. Kérjük legyen a vendégünk! Szeretettel várva Önöket Lipótra!

Munkáink

További munkáink