Trükkök a keresőmarketingben 1. RÉSZ

No Comments

A honlap elkészítése ma már kevés, a honlapot meg is kell találni a leendő ügyfeleknek! Vagyont ér, ha a keresők előkelő helyen jelenítik meg egy cég vagy vállalkozás honlapját. Nekünk mint honlapkészítéssel foglalkozó vállalkozásnak is tudomásul kell venni a tényeket és a honlap készítése során be kell építenünk az általunk készített rendszerekbe azokat a Standardokat amelyek révén a Google elöbbre sorolja a weboldalt a konkurens oldalaknál. Milyen eszközökkel lehet egy honlapot a Google-ban jobb pozíció elérésére sarkallni?

Az internetes-keresők fejlődése

Az első internetes-keresők katalógusok voltak, ahová a honlap tulajdonosa saját maga beregisztrálhatta weboldalát. Ma az internetet használók körében a relevancia a lényeg, mindenki az őt érdeklő tartalmat keresi, és ezt szeretné a legegyszerűbben megtalálni kevés (kereső)szóval. Az emberek 99 százaléka csak az első 10–20 találatot böngészi át. A lecke fel van adva, be kell kerülni az  1-2. találati oldalra!

A Google titkai

Nem nehéz belátni, hogy jóval több látogató, potenciális ügyfél érkezik arra a honlapra, amely jó helyen szerepel a keresők találati listájában. Az ehhez szükséges munka ellátásáról azonban  ellentmondásos információk állnak a weboldal-üzemeltetők rendelkezésére. Pedig az ismeretek nem csak akkor hasznosnak, ha magunk próbáljuk feljebb tornászni oldalunkat a találati listán, hanem akkor is, ha erre szakosodott céget bízunk meg a feladat lebonyolítására.
A Google dominanciája a keresők világpiacán egyértelmű: 2007-ben a Google 82%-ban uralta az internetes-keresők piacát, ezért a magyar nyelvű oldalaknak is elsősorban a Google keresőjében kell jól szerepelniük.

A következő részben olvasható lesz:

  • Miért jobb a Google?
  • Titkos szempontok a keresőmarketingben
  • Bizalom és verseny

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts