Várható kampányköltségek

No Comments

Mostanába rászoktunk, de remélem senki nem bánja, hogy ha valami hasznosat és érdekeset olvasunk az interneten ami segítheti az ügyfeleink érvényesülését az online piacon akkor azt megosztjuk a látogatókkal. Készítettünk ügyfeleinknek pár ppc hirdetési kampányt elsősorban a Google Adwords segíteségével, de az Etarget rendszere sem elhanyagolható. Az Etarget összefoglalásáben akadtunk egy hasznos táblázatra, amely jól mutatja a piaci szegmenesk közötti diferenciát a kamányok várható költségeiben. Az Etarget táblázatának értékei  útmutatóként szolgálhatnak egy kampány létrehozásához legyen az akár a Google Adwords rendszerében.
Várható kampányköltségek becslése

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts